U Brodotrogiru porinut brod za švedskog naručitelja

Bez autora
Jul 17 2011

U Brodotrogiru je danas porinut brod sagrađen za švedskog naručitelja, kompaniju Laurin Maritime, namjenjen za prijevoz kemikalija i naftnih prerađevina. Brod Amorina nosivosti je 45.470 tona, duljine je blizu 183 metra, a širine 32 metra.. Ovo je deseti brod koji je za naručitelja Laurin Maritime sagrađen u Brodotrogiru od 1999., otkad je uspostavljena poslovna suradnja trogirskog brodogradlišta i te švedske kompanije. Odmah, po današnjem porinuću novosagrađenog broda, polaganjem kobilice u Brodotrogiru je počela gradnja 11. broda za švedskog naručitelja.

U Brodotrogiru porinut brod za švedskog naručiteljaU Brodotrogiru je danas porinut brod sagrađen za švedskog naručitelja, kompaniju Laurin Maritime, namjenjen za prijevoz kemikalija i naftnih prerađevina.

Brod Amorina nosivosti je 45.470 tona, duljine je blizu 183 metra, a širine 32 metra.. Ovo je deseti brod koji je za naručitelja Laurin Maritime sagrađen u Brodotrogiru od 1999., otkad je uspostavljena poslovna suradnja trogirskog brodogradlišta i te švedske kompanije. Odmah, po današnjem porinuću novosagrađenog broda, polaganjem kobilice u Brodotrogiru je počela gradnja 11. broda za švedskog naručitelja.

Predsjednik uprave Brodotrogira Mateo Tramontana suradnju sa švedskim brodovlasnikom ocijenio je uspješnom te izrazio uvjerenje u njezin nastavak.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik